När man är förälder…

…blir det viktigaste att se till att barnen har det bra. Det är inte ett dugg konstigt men för min del känns det dock märkligt att det är viktigare för mig att Amanda och hennes kompis är nöjda än att min essä som är examensuppgift i den här kursen vi läser nu kommer in.

Amanda har idag för första gången haft en kompis hemma själv, hon är så himla glad över det och vi har både fikat, ätit godis och dessutom ätit gott. Det har sminkats, klätts ut till prinsessor, slösats på mitt nagellack och lekt med barbies som tjejer gör men även byggts hus och fängelsehålor.

Nu ska kompisen snart åka hem och jag ska sätta mig med mitt arbete, får se om det kan komma in i rätt tid 🙂

evigväntan evigväntan1

Maten då? Tja, har nog lagt upp det förut. Ris, kyckling (utan ben) blandat med paprika och purjolök, häll på beasås och in i ugnen. Även den mest matvägrande unge äter 😉

DSC_0056

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s