Tidig kväll ikväll…

…finns ingen anledning att sitta vaken när man är så trött så klockorna stannar. Sov ingenting förra natten, fick reda på igår att jag skulle vara i en skola och ha föreläsning och semenarium om typ mänskliga rättigheter för ett gäng niondeklassare som hade temavecka om detsamma.

Jag hatar att prata inför folk – verkligen hatar, sitter i ryggraden från skolan, att alltid se hånflin när man redovisade, att alltid bli idiotförklarad eller att man såg att klasskompisarna viskade samtidigt som de kollade på en… Att prata inför folk ger mig fortfarande kalla kårar, trots att jag gjort det otroligt många gånger.

Så jag har inte sovit någonting och kräktes också imorse. Väl på skolan sa de att den lärare som skulle ha föreläsningen blivit sjuk, jag fick en halvtimme på mig att fundera. Tur vi läser en väldigt intressant kurs just nu om bland annat genus, det fick bli det som det handlade om och jag hittade också på lite övningar. Det hela blev två timmar med mycket uppskattade diskussioner och samtal, både för mig och för eleverna. Föreläsning är kul – när åhörarna verkligen är intresserade av det som sägs.

Det är inte länge tills vi åker nu. Tio dagar typ. Har idag fixat med kvarvarande försäkringar så jag kan resa hem snabbt till exempel om något går åt skogen hemma. Ska försöka jobba verkligen och fokusera på skolan men kan konstatera att det blir svårt på grund av barnen. Nåväl. Nu ska jag gå och sova. God Natt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s