Lagen om alltings jävlighet?

vinter1

Hämtade min vän på Skavsta igår kväll. Det gick bra hela vägen hem, trots storm. Dock när vi kom hem så hade stormen gjort stora drivor på sista lilla vägen. Den såg framkomlig ut i början. Men, efter 200 meter insåg vi att det gick åt helvete. Vi körde fast. A hoppade ur bilden och sprang till närmsta hus, 300 meter från där vi körde fast, och hämtade en spade. När han kom tillbaka sa han; Det funkar inte att köra framåt, snön har gjort meterstora drivor…. Så. Där stod vi. Hade vi kommit 20 minuter innan, hade vi sett att några ungdomar hade samma problem, de hade dock tur och fick hjälp upp.

Vi fick lämna bilen och gå hem. Sov två timmar och ägnade hela morgondagen tillsammans med två traktorer och en plog (som också körde fast bakom oss) med att få loss bilen. Snön var stenhårt packad men till slut fick vi loss den tack vare killarna från vägverket.

Annars en bra dag, invigt de nya åkdonen. ROLIGT tyckte barnen, det gör vi om. Nu ska jag faktiskt ta ett glas vin, håller på att bli förkyld så jag hoppas det hjälper.

vinter2 vinter3 vinter4 vinter5

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s