Vandring i Golden Bay

… och Ghain Tuffieha försökte jag mig på idag. Det var dock inget vidare väder så jag åkte hem igen. Lite shopping blev det, en väska till kameran för mig och lite födelsedagspresenter till barnen. Gud vad jag saknar mina älskade ungar. Hur kan man leva utan dem en längre period? Jag fattar inte föräldrar som väljer livet framför sina barn… Jag har varit borta i fyra dagar och saknar nåt så fruktansvärt – hur ska det bli i mars när jag ska vara i Palestina? Bävar faktiskt men måste ju göra det för mina studiers skull.

Nu har jag kokat snäckor, jag hoppas ingen av ungarna är allergiska mot skaldjur, för jag hade tänkt att de ska göra en ask med lite glitter och snäckor på deras kalas…. Vore ju förjäkligt om man skickar någon unge till sjukhuset 😛

golden bay

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s