Vandring på öns södra del…

Igår kunde jag i alla fall gå ut och vandra. Efter två möten, som gick väldigt bra för övrigt, så bra att det blir att åka tillbaka redan i maj, var det fortfarande tidigt på dagen och därför tog jag bussen till Marsascala. Det finns en väg över till Marsaxxlokk där som jag alltid velat ta men inte haft möjlighet med när jag har haft barnen.

Det bådade inte gott när jag åkte ner, det öste verkligen ner och bussen förvandlades mer till en båt än ett fordon med hjul, tror faktiskt vattnet på sina ställen var en halvmeter högt. Dock är det långt till Marsascala och när jag kom dit var det uppehåll så jag chansade och gick. Det var bra det för det var nog det bästa jag gjort på Malta, en underbar vandringsväg. Nöjde mig inte med Marsaxxlokk utan gick vidare till Birzebuggia. Sammanlagt ungefär en mil. Sedan tog jag bussen hem, förbi gamla Hal Far och bytte på flygplatsen till x2an.

Regnet höll sig borta från mig hela vägen, men det regnade och åskade runt omkring och det var ett riktigt skådespela ute på havet med blixtar och dunder mot en näst intill svart himmel. Hade väldigt tur med vädret måste jag säga…

Idag är det plugg som gäller, sedan ska jag skriva klart lite grejer. Men först blir det en fika på Dixies. Här kommer lite bilder från gårdagens vandring;

vandring1 vandring2 vandring3 vandring4 vandring5 vandring6 vandring7 vandring8 vandring9 vandring10 vandring11 vandring12

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s