Ön är sig lik…

bussarna tar fortfarande lika lång tid på sig, ibland dyker de upp, ibland inte… Satte mig på en buss idag till Mellieha, tänkte plocka snäckor (barnen ska göra askar på sitt kalas) och sedan hoppa av och vandra lite.

Regnet hängde i luften så jag vågade inte hoppa av och vandra, men hade en trevlig dag ändå… Mellieha strand var ganska folktom, gick efter hela och sedan lite längre. Sedan tog jag bussen till Valletta. Och sedan var det mörkt.

Det finns nog få relativt nyinflyttade svenskar som har varit runt på ön lika mycket som en annan, jisses vad vi har åkt runt. I princip varje dag någonstans, men jag förundras över att det alltid finns så mycket mer att upptäcka här.

Dagen i bilder;

malta1 malta3 malta4 malta5 malta7 malta8 malta9 malta11 malta12Det är ganska skönt att resan ensam faktiskt. Blir nog inte sista gången jag gör det… Blir bortskämd hos min vän – ikväll har han bjudit mig på otroligt god mat. Vi kan knappt kommunicera med varandra, han pratar ingen engelska, och min arabiska är inte superbra, men vi kommer överrens ändå. Och på dagarna gör jag vad jag vill. Imorgon blir det två jobbmöten som sagt, en fika med en svensk vän och sedan ska jag försöka se om jag hittar någon present till barnen…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s