Tillbaka på brottsplatsen…

Verkligen, bor faktiskt nästan precis där vi bodde förut. Underbara Malta. Fortfarande underbart och inget har förändrats förutom en ny lekpark och ett burger king ställe vid travbanan. Men det känns lite vemodigt. Det var här vi skulle bygga våra nya liv, lösa våra problem, ha en spännande framtid, fly från det svenska vädret och den svenska mentaliteten. Det gick åt helvete. Men Malta är kvar. Jag känner mig fortfarande mer hemma här än i Sverige. Redan varit i den butiken där vi handlade varje dag, det blev ett kärt återseende, visade dem bilder på barnen, berättade att det blev så snabbt vi behövde åka hem senast… Det är roligt att känna sig saknad…

Återkommer imorgon, blir en blöt (det öser ner) kväll i Pacerville inatt. Ha det.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s