Hur nördig är du?

Okej. Jag är en nörd. Jag inte bara är en nörd själv. Nu för jag tydligen över det på mina barn?! Tragiskt, men så är det… Så här nördiga är vi;

  • Vi älskar fåglar. Skator. Kråkor. Talgoxar. Hackspettar. Och senaste favoriten Stjärtmesar. Vi älskar faktiskt fåglar så mycket att när jag berättade för Amanda om ”The Big Year” som förövrigt är en helkass film – så blev hon eld och lågor. Det är klart att vi ska göra ett big year sa hon. Sagt och gjort. Kalender med fåglar inskaffad och vi har satt igång. Tycker vi kommit ett bra steg på vägen, eller hur 😉 Jag tar gärna kort på fåglarna. Det är ännu nördigare med tanke på att jag inte kan använda dem till något annat än just blogg till exempel då min kamerautrustning är för dålig.

f[gel2 f[gel3 f[gel4 f[gel5 f[gel6 f[gel7 f[gel8 Fågel1

  • Jag samlar på böcker med författarens autograf. Hur nördigt är inte det liksom? Det är egentligen bara signeringen som räknas. Har inte läst hälften av dem men har faktiskt både signade av Stephen King och Nora Roberts i bokhyllan bland många vänner och bekanta som gett ut böcker. Nördigt är det absolut. Jag håller med.
  • Jag spenderar kvällarna med att lära mig språk. Jag menar – hallå eller? – Absolut bra att ha men nördigt är det att faktiskt hellre sitta och plugga språk på internet än att läsa en bok eller umgås med vänner eller så… Det här också ett intresse som barnen har. Konstigt va? De både kan engelska och lär sig arabiska med mig. Men men, de kommer säkert att ha nytta av det i framtiden. Eller inte.

Hur nördig är du?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s