Bättre att gå på bio på Malta…

Trodde faktiskt inte jag skulle skriva just ett sådant här inlägg – bioupplevelserna brukar ju vara ganska lika på de störe biografer jag har varit på, även om jag gillade bion i Pacerville sjukt mycket…

Var idag på bio med Amanda, mysigt att bara ha några timmar med henne ett tag – det händer inte så ofta tyvärr. Hon visste inte att det kommit en ny tingeling film så jag överraskade henne med det, faktiskt hennes första biobesök. Måste säga att hon var duktig, men bion var lite dålig. Det var djupa säten (sköna för mig, men Amanda såg ingenting alls i dem). Det fanns dock så man kunde sätta barnen upp, stenhårda plastsitsar. Lite tråkig tycker jag, Amanda började klaga efter en halvtimme.

På Malta är det alltid 15 minuters paus i varje film för att folk ska kunna sträcka på sig, slippa springa på toa och missa filmen, och kanske handla lite mer popcorn. I Sverige är vi inte vana med det. Och det kanske inte heller behövs för oss vuxna men tro mig, det är en bra grej för barn. För så mycket spring som det var mitt i filmen har jag inte sett innan. Har ju dock aldrig varit med barn….

Filmen var bra, jag gillar tingelings filmer faktiskt, haha… Skönt att man har barn så man kan se dessa animerade filmer (såg Arthur och minimojerna igår ;-)).

Annars är det kallt här. Inte bara kallt. Det är skitkallt. Det är väl ingen nyhet att jag hatar Sveriges klimat? Mina handleder går inte att röra i kylan…. Om jag står med dem och värmer upp dem under varmt vatten funkar de lite inomhus i alla fall. Min bil hade frusit igen imorse också. Trots glykol och allt för att den inte ska frysa. Ispropp. Till slut fick vi loss den genom att koppla in motorvärmare, kupévärmare och allt. Men kallt är det ändå. Hatar kylan. Önskade att jag i alla fall kunde röra handlederna lite gann. Men inte.

Har därför tillbringat kvällen under täcket med att plugga, och hunnit med en hel del. Jag lägger inte så stor vikt vid fhs kursen, det GÅR ju inte att göra det när de inte gör det själva, men universitetsstudierna måste jag lägga desto högre vikt vid. Och nu känns det bra i den kursen också, har kommit ikapp bra tycker jag…

Nu blir det dock sömn. Nattinatt.

tingeling2

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s