Kallt kallt kallt

Varit ut och kört bilen lite så den överlever. Det är snorkallt ute och jag kommer ihåg varför jag i framtiden inte kommer att bo i Sverige. Mina handleder gör så förbannat ont att jag knappt kan röra dem, så fort det blir minusgrader värker det som bara den i dem.

Nåväl. Sverige är trevligt om man får se det på bilder på vintern. Men jag ser verkligen fram emot att få resa till Malta nu… Det blir en jobb och nöjesresa. Några reportage klara och så blir det att se ön utan barn för en gångs skull. Jag ska passa på att plocka snäckor också till barnens förskola så de kan pyssla lite under våren. Det första jag ska göra på söndagen (åker dit på en lördag) är att sätta mig på en buss och åka runt ön, i min egen takt. Har ju liksom bara rest med barn och med Daniel på senare år och inte kunnat göra saker som JAG vill göra utan mest få hänga med i tempot. Jag hoppas jag och Amanda kan resa tillbaka till Malta i sommar, men som det ser ut nu så blir det Paris med henne istället, har boende så det är väl bara att passa på liksom… Disney lockar helt klart.

Nu ska jag lägga mig under täcket och frysa. Tjingaling-

10893435_10152930242117509_2137551132_n

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s