Dan före dan…

Mitt projekt, med det första inlägget, medlemstävlingar i ridtravarförbundet, har nått ut till 1300 personer just nu.

Jag är nöjd, det handlar visserligen om en medlemstävling med en bra produkt att vinna, men i alla fall. Jag är nöjd som sagt. Jag hoppas det genererar både gamla och nya medlemmar blir med i förbundet och att även de företag som är med i tävlingen får sin berörda del av marknadsföring.

Annars pluggar jag. Utav bara fasiken. Sedan blir det att slappna av på Malta i slutet av januari, förhoppningsvis i alla fall. Efter omtentan av förra kursen ;-).. Min vän Marine möter troligen upp och vi ska ut och segla med ett par gemensamma vänner från engelskalektionerna förutsatt att det är väder, det kan ju vara lite si och så med vinden i januari. Kul i alla fall. Nu ska det visserligen vara ett kallare år i år, men förra året var det runt 20 i solen i hela januari, det räcker så bra för mig. Ibland är det bara lite sol man behöver och jag är inte heller egentligen intresserad av att bada och sola. Jag måste erkänna att det ska bli skönt att se ön utan barn som klagar på att de är trötta, vill hem, är hungriga och så också. Har ju liksom inte hänt innan. Kommer att bli toppen, om jag kommer iväg.

Spridda bilder från januari, förra året:

DSC_0896 DSC_0888 Hästliv Malta 378 DSC_0825 Hästliv Malta 272 DSC_0631 DSC_0624 DSC_0578 DSC_0539 DSC_0544

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s