Reflektioner en söndagsmorgon…

Vad skönt det var med en rejäl sovmorgon! Slocknade vid tolv igår, såg färdigt Arthur (vilken tragisk komedi förresten, vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen, mer än att den liknar ingen annan komedi jag sett och var definitivt inte min typ av film, ändå var det något i den som gjorde att jag såg klart hela… Och det borde vara ett gott betyg för sett klart en hel film har jag nog inte gjort sedan jag var på bio förra julen med tjejerna på Malta) och vaknade nu vid 11, förutom att jag vaknat till lite under natten min vana trogen vilket säkert är anledningen till att jag sover så fruktansvärt dåligt. Nåväl, ingen rast och ingen ro, har massor att ta tag i kommande vecka – trots jul.

  • Föreningsarbete – ska göra färdigt det jag har åtagit mig att göra. Plus att jag har en hel del andra idéer att komma med. Är supertaggad för de här uppgifterna. Det är synd att man som ensamstående inte har all tid i världen…
  • Komma ikapp med skolan. Vilket innebär mycket bokläsning om intressanta ämnen. Vilket jag tycker är bra. Jag gillar att läsa intressanta böcker.
  • Artiklar färdiga till MENA-tidningen. Snart släpps den! Spännande!
  • Ringa Ryan Air. Jag gjorde det faktiskt igår – bokade biljett till Malta i januari. Januari på Malta är kallt och blåsigt. Men det är också solljus, en möjlighet att begrava sig i föreläsningarna på Mint café, njuta av en Cappuccino eller en Woodpecker på Dixies… Ja. Jag behöver komma bort. Jag behöver avsluta min bok. Rensa huvudet. Få lite solljus. Träffa mina vänner från världens alla hörn. Dock har jag inte fått något bekräftelsemail på min bokning, så jag lär ringa Ryan Air och höra om jag har bokat eller om något blev fel. Hade varit min otur, för idag är biljetterna mycket dyrare.
  • Ordna mitt lekbord till barnen. Efterbilder kommer sedan, men fasiken vad nöjd jag är med det just nu 😉 Så här såg det ut från början (jag gjorde det när jag gick i femman på slöjden, så det har hängt med ett tag som blombord åt mamma, nu ska jag dock göra om det till något helt annat):

bord

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s