Julkorgar…

Gör ni julkorgar? Jag har gjort två i år tillsammans med det pyssel jag och barnen (framförallt Amanda) pysslat med under hösten. Har gjort små korgar till Mamma och Daniel/ barnens farmor och farfar..

Förutom kort på barnen och deras kompisar har vi gjort knäck, ost och stoppat ner en burk med torkade trattkantareller. Dessutom har vi försökt oss på att göra burkarna med decoupage och decoupagat en tavla med barnens kompisar på dagis. Sedan försökte jag stoppa i någon bok som jag tycker är fyndig och tror passar dem… Jaja, hur som helst. Det är det bästa jag kunde göra med min ekonomi just nu, men jag tror inte det spelar så stor roll för de som får dem, för för oss så har vi planerat korgarna med hjärtat, det tror jag syns också..

julkorgar2julkorgar1julkorgar4julkorgar3

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s