Sjukt…

Carl hos mormor, hade trott att jag skulle få lite tid till att sitta med min tenta som skulle börja idag men då har naturligtvis Amanda blivit dunderförkyld i natt också. Inget dagis för henne med andra ord. Så nu har vi gosat ner oss framför en tingeling film och gjort lite mysfrukost i form av varm choklad, klementin, smörgåsar och en av gårdagens chokladbollar som vi bakade igår till efterätt (och det går för övrigt alldeles utmärkt att ta en skvätt blandad påscappuccino med karamellsmak från Lidl istället för vaniljsocker i chokladbollarna enligt man tager vad man haver principen, men gott blev det ändå).

Det funkar fint det också, men snart ska jag, trots en dundrande huvudvärk, illamående (dags för månadens period snart) och kraftig förkylning försöka logga ut från facebook, stänga av telefonen och sätta mig och titta över tentan. Svårt ämne den här gången. Om man inte är särskilt påläst…

mysfrukost

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s