Hur ser era helger ut?

Kommit fram till att våra ser ganska precis likadana ut nu för tiden. På lördagen vaknar vi sju, går upp, äter en rejäl skopa havregrynsgröt (som jag försöker variera något med torkad frukt, nötter, bär eller vad det nu kan vara). Åker till Amandas balett, passar på att handla, fixa, dona. Lunchar hos mamma eller äter på donken, vidare till Carls aktivitet, hem och äter smörgåsar eller scones med varm choklad, tittar lite på tv och sedan i säng vid sju på kvällen. Tidigt tycker en del men jag behöver ha dem där timmarna själv för att till exempel plugga vilket jag ofta gör mellan 20-24 och sedan lägger mig.

Söndagen är lugnare, vaknar mellan 07-08, äter en eller två smörgåsar, tittar på en film och sedan äter vi gröten vid 11-tiden. Mellan lunchtid och 15-16 hittar vi på något ute, för oftast är vi hemma helt och hållet på söndagen och sedan äter vi runt 16, pysslar någon timme efter maten, badar på kvällen och sedan i säng.

Haha, jag har verkligen fått tag i inrutade rutiner. Och jag hatar det. Hur är det för er? Inrutat eller inte?

Idag i alla fall blir det att försöka skriva en artikel, denna gång om mångfaldsprojekt (har fått det förklarat för mig att man inte får säga integrationsprojekt) och redigera bilder, måste göra något med mina bilder på kameran nu….

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s