Pyssel med liten pyssling…

Ja, efter baletten drog vi oss till min vän Isabelles stall. Isabelle äger ponnyn Pyssling, ett 21årigt gotlandsruss. Eftersom barnen tjatat så mycket om att börja rida och jag också saknar att pyssla med häst så har jag frågat Isabelle om vi får hänga där lite vilket gick alldeles utmärkt. Så. Idag var första gången. Det var två förväntansfulla och glada barn både före och efter. De älskar ju djur och därför var hundarna och kaninerna i stallet lika intressanta som Pyssling, men det blev i alla fall lite pyssel och en kort ridtur… Hoppas kunna åka tillbaka i veckan igen.

ponny1 ponny2 ponny3 ponny4 ponny5 ponny6 ponny7 ponny8 ponny9 ponny10 ponny11 ponny12 ponny13 ponny14 ponny15 ponny16

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s