Hemma igen…

Efter många timmars korvstoppning med klassen i Fred, Ickevåld och Ledarskap. Det börjar bli lite mer verklighet med resan nu då vi fått utbildning om mänsklig säkerhet och hur vi ska tänka och agera om situationer utvecklar sig till hot.

Hade gärna velat skriva ett långt inlägg om det här men antar att det blir jobb imorgon och är fortfarande förkyld, så jag hoppar det och skriver något istället under helgen om vad utbildningen går ut på… För nu… Over and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s