Buzzning för Buzzador…

Ytterligare en fördel med att bo i Sverige igen: Buzzador där man kan få bra erbjudanden och testa saker som vi alla behöver.

Jag har just kommit med i en kampanj som ska testa vanish tvätt och fläckborttagningsmedel. Det tycker jag är jättebra för jag har inte själv haft medlet hemma men har däremot haft vänner som varit väldigt nöjda med det så jag är väl medveten om att det är bra. Ska bli jättekul att få hem paketet faktiskt, och med barn kan man ju aldrig ha för mycket tvättmedel som tar bort fläckar. Inte vad gäller mina barn i alla fall.

Vill du ha en påse med fläckborttagningsmedel av mig? Skicka då ett pm antingen på facebook eller kommentera här så ska jag skicka en till dig.

buzzadorvanish

 

Annars är barnen dunderförkylda och med feber idag. Tycker så synd om Amanda, vi skulle ju åka på vår kryssning igen i helgen och det skiter sig alltså den här gången också. Vi ska åka imorgon och hon är dunderförkyld och har 38 i feber idag, nä, tror inte att hon kan åka faktiskt. Fan.

Istället har vi börjat morgonen med nybakta scones och varm choklad. Det är mysigt det också men vi ville ju åka på tjejkryssning 😦 .

Scones är så himla gott – och så himla lätt att göra. Jag gör enligt det här receptet och det tar ca 20 minuter allt som allt och blir så otroligt gott. Avnjutes med någon form av marmeland och RIKTIG varm choklad (det vill säga gjord på kakao och inte på oboy) eller varför inte thè?

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s