God morgon…

Börjar klockan 10 idag, har varit uppe sedan sex och läser kurslitteratur. Ligger så sjukt efter i skolan och snart är det tenta. Den här gången tvivlar jag faktiskt på att jag klarar den, men det sa jag sist också..

kurslitteratur

Snart dags att väcka barnen. Idag blir det blåbärsgröt till frukost, sedan bär det av till biblioteket för barnen och ut och frysa med mina ungar för mig. I eftermiddag ska jag tvätta och städa undan det jag inte hann igår och fortsätta plugga. Ha en nice day.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s