Överraskningar varje dag…

Är så glad att jag träffade min nuvarande pojkvän och att jag faktiskt vågade gå emot alla fördomar som fanns runt omkring mig och satsa. A får mig att må bra. Ja, faktum är att utan han hade jag nog inte överlevt sommaren, krasst sett.

Vi har inte ens känt varandra ett år men han läser mig som en öppen bok och ofta tänker vi på samma sak samtidigt helt random. Det är konstigt hur man kan fungera så bra ihop med en person som borde vara så olika.

Förutom att A när han är här alltid har maten färdig när jag slutar från jobbet, kommer väldigt bra överrens med barnen, håller allt städat, fixar och donar, kan allt om datorer etc har han också en tendens till att överraska mig, varje dag. Ibland kan jag vakna med ett guldsmycke inlindat i handen, ibland står det en vas med röda rosor bredvid sängen. Och här om dagen när jag kom hem från jobbet med min bihåleinflammation hade han gjort i ordning ett varmt skumbad med tända ljus och mitt citronte.

Jag väljer att fokusera på det positiva i mitt liv nu. A är definitivt en av de sakerna och jag är så glad att jag har honom.

images

Annars har det varit en relativt lugn jobbdag idag. Jag har ju fortfarande bihåleinflammation och kan inte påstå att jag mår toppen men är på ett bra ställe den här veckan. På vägen hem stannade jag snabbt till för att köpa vinterkängor till barnen så nu är vi rustade för snön. Jag hatar för övrigt snön – men snart är lappmöglet här. Blä för det. Blir en lång vinter.

Kvällen avslutades med äppelpaj – jag älskar äppelpaj och vi har fortfarande äpplen så det räcker och bli över. Så här gör jag:

2 dl vetemjöl

1 dl fiberhavregryn

1 dl socker

125 gram smör

2 teskedar kanel

Allt detta blandas i en bunke tills det blir smuligt. I botten på en form strör jag antingen bara äpplen eller också äpplen och päron. Innan jag strör över smuldegen har jag över kanel och lite socker även över frukten. Gräddar i 200 grader i 20 minuter.

Rekommenderar verkligen att byta ut en del av mjölet mot havregryn. pajpaj2


 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s