I am back.

Jag kör igång igen, har inte haft någon motivation av olika skäl under sommaren att blogga. Men nu så, nu ska jag försöka blogga igen även om den kommer att ändra karaktär – och det rejält.

Som sagt – jag och Daniel bröt upp i maj, många tårar, ren skär ångest och en massa hårda ord sedan dess pratar vi inte med varandra längre. Tragiskt att åtta år ska gå i graven på det sättet men det är nog lika bra. Vi har det ganska bra nu också både jag och barnen, men det ska gudarna veta att det inte var lätt att komma tillbaka till Sverige.

Jag har en ny man i mitt liv – och hade nog inte kunnat få en bättre människa efter dessa år. Need not to say more. Vi skrattar ihop varje dag, vi bygger inte vårt förhållande på sex utan på respekt för varandra och vi har det faktiskt bra ihop – mycket bättre än jag någonsin vågade hoppas.

Så vad har då hänt från senast? Tja, jag var ensam med Carl från början. Vi passade på att umgås så mycket vi bara kunde. Var uppe i fäbordarna och ute och letade efter älgar. Så himla mysigt att bara rå om Carl.

sommar1 sommar2 sommar3 sommar4 sommar5 sommar6

Vid midsommar kom Amanda äntligen hem och det innebar att mina barn var samlade. Underbart. Midsommar firades i sann Gagnef anda.

midsommar1 midsommar2 midsommar3 midsommar4

 

Sedan kom ju värmen i alla fall – och det visade sig ju att den faktiskt räckte till ganska bra för vi spenderade veckor på stranden.

värme1 värme2 värme3 värme4 värme5 värme6

Sommaren avslutades sedan med en kräfttagning. Jag måste, trots allt, medge att jag saknat denna delen av Sverige. Sverige har positiva saker. Det gäller bara att hitta guldkornen här… Jag har hittat en del – men måste leta vidare för att hitta det som skulle göra det värt att stanna här…

kraftskiva1 kraftskiva2 kraftskiva3 kraftskiva4

Och nu då? Tja, sedan några månader tillbaka hyr jag ett hus som jag och barnen stormtrivs i. De går på en förskola där de stormtrivs och jag stormtrivs med mannen och situationen. Nu är det dags att ta nästa steg i mitt liv känner jag och vad det blir vet jag inte riktigt ännu…

Hur som helst – häng med på vår resa.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s