Kräks…

…på det mesta just nu. Efter snart ett år utomlands känner jag att man kanske borde flytta hem igen. Det kommer ju inte att ske, vi har rotat oss här rätt väl och eftersom det blivit lite annorlunda mellan oss går det liksom inte bara att dra hit och dit, utan båda måste vara överens. Och det är vi – att stanna – och jag trivs verkligen med att kunna sitta ute och ta en öl sent på kvällen med barnen utan pekpinnar, att bara kunna dra på dem baddräkt på morgonen och gå till stranden och spendera förmiddagen där, att bo i ett land som inte tar mer än några timmar att åka runt etc etc. Samtidigt nu saknar jag att ta en ridtur ut i skogen, framförallt saknar jag skogen. Att bara kunna gå ut mitt i skogen och njuta av tystnaden. Den blir dock aldrig densamma utan Aslan men jag måste säga ändå att jag längtar efter att få prova mitt objekt i svensk natur…

Det första jag ska göra – förhoppningsvis med rätt människa – är att besöka Bjusan, den sjön som ligger mitt i skogen där jag är uppväxt.bjusan

 

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s