Blivit av med tandläkaroskulden

här på Malta. De flesta som har följt min blogg länge vet vad jag känner för tandläkaren (jag HATAR tandläkaren faktiskt). Träffade Justin, en ung kille runt 28 års åldern, och han var faktiskt bra. Tanden gick inte att rädda så det blev en rotfyllning. Samma behandling som senast jag gjorde den gick på 4000 kronor och behövde två behandlingar gjorde han på en och det kostade sammanlagt 96 euro för själv rotrensningen och 35 för fyllning… Nästa tid ska vi göra en undersökning och rensa från tandsten. Det kostar 35 euro. Känns som man kanske äntligen har råd att ordna upp tänderna.

Annars då? Jo, det är fullt upp. Igår hade vi en intervju för vårt eget projekt på en farm här på Malta. Det var härligt att få andas lite landsortsluft och häst. Farmerna här har en massa djur, där typ alla går omkring och lever sitt eget liv.

I lördags var det återigen fotboll i Hal Far. Jag gjorde comeback som fotbollsdomare efter 15 års frånvaro. Det gick dock bra, var lite hetsigt ibland men inget jätteilla. Drog tidigare tillsammans med min vän Ahmed, och efter vi dragit var det tydligen slagsmål där. Hur som helst, liten bildkavalkad från gårdagens farmbesök:

DSC_0077 DSC_0087 DSC_0091 DSC_0123 DSC_0139 DSC_0150 DSC_0154 DSC_0158 DSC_0172 DSC_0182 DSC_0189

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s