Barnkalas

Härlig blandning människor igår på det kombinerade påskmiddagen och barnkalaset för Emilio, två år. Malou är verkligen duktig på att fixa och trixa och till maten bjöds det på lamm, potatisgratäng, fläskpannkaka, ost och kex, köttbullar och en ruskigt god sallad. Läsk till barnen och öl/vin till oss vuxna (liiite mer avslappnat på barnkalasen här än vad det är i Sverige).

Sedan kom tårtan som såg ut som en kanin och verkligen var god, gjord på en kräm av Ahlgrens bilar och med fullt av påskgodis inuti. Därefter var det dags för en pinata (ni vet dessa saker man ska slå sönder så faller det ur godis, vanligt i sydamerika, Felipe är ju från Argentina så antar att de tagit traditionen därifrån).

Hur som helst, en succédag, barnen hade jätteroligt och blir svårt att knäcka den nästa gång men jag ska försöka i alla fall ;-). Säg dock den glädje som varar. Barnen var hur pigga som helst hela dagen, inatt vid midnatt låg båda med kraftig hosta och hög feber. Idag verkar det bra igen?? Skumt, om det blir en likadan natt i natt får vi gå och träffa en läkare på apotek i morgon.

barnkalas1 barnkalas2 barnkalas3 barnkalas4 barnkalas5 barnkalas6 barnkalas7 barnkalas8 barnkalas9

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s