Blir en snabb uppdatering idag…

…om veckan som varit. Jag har inte varit så på då vi har mycket att köra i. Förhoppningen är att släppa en ny sajt till nästa helg och det jobbas för högtryck med content, artiklar, sälja blivande annonsplatser etc till denna. Till det har jag också en del andra uppdrag.

Det börjar faktiskt rulla på med uppdrag nu, vilket är jätteroligt. Vissa är man bara andra-tredje hands person i och det ger inget vidare betalt, andra tjänar jag mer på vilket är helt ok. Jag behöver verkligen det för att komma på fötter igen.

Påsken har varit kanon. Långfredagen verkar vara en av de största dagarna här? Folk går man ur huset och hänger upp levande människor på kors och går i parad utklädda till romarrikets soldater. Helt galet. Vi käkade en fin middag tillsammans med muslimska vänner på kvällen. De smakade på allt och vi är tillbakabjudna nästa helg på middag hos dem. Igår var det min födelsedag, jag var ut på kvällen med goda vänner och det var riktigt bra. Vi var på stranden och hade fest för att sedan gå till Surfside som hade öppningsfest för att sedan gå hem igen… Idag blir det nästa galej, påskmiddag med svenska vänner och firande av en tvååring.

DSC_1037 DSC_1054 DSC_1062 DSC_1069 DSC_1078 DSC_1029 DSC_1071

Det var lite av min vecka. Tjing på er.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s