Sommar äntligen?

Har varit så sjukt skönt nu ett par dagar. Jag har umgåtts med barnen och the love of my life 😉 på stranden, tagit en öl, promenerat och haft det allmänt bra. Livet hade kunnat vara perfekt om det inte var för lite olika saker. Egentligen spelar det ingen roll. Jag flyter med och ser var livet tar vägen…

Fått respons på vår Hal far artikel. Läsare har hört av sig och prisat den, en hade till och med gråtit sa redaktören. Det är som sagt sällan jag hänger ut något av mitt jobb här, men då har man verkligen lyckats med artikeln anser jag. Den här artikeln var väldigt viktig och det känns så oerhört skönt att vi lyckades förmedla det vi ville. Det kommer också att ge merjobb till den här tidningen och vi har flera projekt på g.

sommar1 sommar2 sommar3 sommar4 sommar5 sommar6 sommar7 sommar8

Nu är det en deadline för content writing som ska skrivas till på måndag. 8000 ord om semesterorter i Turkiet. Jag hoppas hinna med det ikväll då jag är ensam med barnen. Jag kan väl säga att content writing inte är det roligaste att hålla på med men det är i det här fallet snabba pengar och i det här fallet ska det skrivas som artiklar vilket även tränar den förmågan hos mig.

Hur som helst, jobbar jag snabbt är det skrivet på ett par timmar och några tusenlappar in i kassan vilket verkligen behövs.

I helgen var det möte i ridtravarförbundet med distriktsdagar. Jag hade gärna varit med men hittade ingen billig biljett hem och Ryan Air kör ju bara en gång i veckan i mars. Hur som helst. Jag blev omvald. Har ju sagt att jag ska sluta men känner lite att jag inte vill släppa tidningen. Inte riktigt än. Så nu blir det att ta nya tag och utnyttja året på bästa sätt.

Idag blir det att ta det lugnt, gå till lekparken, leka vid stranden. Jobba lite och leka med barnen. Ser fram emot det. Ha en trevlig dag allihopa.

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s