Bättre och bättre dag för dag…

Knallade iväg till läkaren i tisdags. Här är det så att många apotek har en läkare på förmiddagarna dit man kan gå privat och bli undersökt, är man jättedålig kan man ringa apoteken så kommer läkaren hem till samma kostnad (25 euro landade det på med medicin, som ett vanligt läkarbesök i Sverige utan medicin alltså) men nu gick vi dit i alla fall efter att jag legat vaken hela natten med en jättesjuk Carl som haft lite andningsuppehåll. Familjens dom är att samtliga har lunginflammation så nu har vi gått på pencillin och äntligen börjar det vända sakta men säkert. Och det behövs för vi har Daniels mamma, syster och bror här den här veckan.

Så här långt under veckan har vi shoppat lite, tagit det lugnt, varit i Dingli, bråkat med en busschaufför… Med andra ord, vi har tagit det lugnt. Daniels bror följde ikväll med mig ner till flyktinglägret. Han är ju van att vara ute och träffa folk i världen, cyklat till Singapore som han gjort, och jag tror han tyckte det var ganska trevligt nere i lägret. När vi kom hem hade ett företag hört av sig och lagt en beställning på fler SEO artiklar. Bra att ha krokar ute hos flera olika företag, de här betalar dessutom rätt ok och nästa månads lån var betalda efter denna beställning.

Nu ska jag ta en varm dusch och sova. Hade tänkt pitcha idéer men Carl vaknade förstås nyss och klagade på öronvärk. Tog tid att lägga igen och nu orkar jag inte pitcha så det blir imorgon istället.

Ha det bra och c u later. Bilder från de senaste dagarna:

mattiashangar

Mattias i Hal Far… (Ovan)

DSC_0887

Dingli ovan, nedan en växt framför Fifla, Maltas fjärde ö.

DSC_0892

Only in Medelhavet… (nedan)DSC_0894 DSC_0901 DSC_0722

StrandkrabbaDSC_0732 DSC_0768 DSC_0781 DSC_0788

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s