Allt är inte bara positivt med Malta.

Även om det mesta är positivt är inte allt det. En sak som definitivt inte är positivt är fukten. Vi är nu sjuka igen, enligt doktorn är det ganska vanligt bland skandinaver här som inte är vana med den fuktiga luft som kommer med vintern. Själv har min förkylning tagit om och det är helt uppenbart att det troligen rör sig om astma eller lunginflammation för så ont som jag har haft med andningen det senaste dygnet har jag aldrig haft. Nu insjuknade även Carl på eftermiddagen och han är nu nedbäddad, klagar över huvudvärk och har hög feber. Imorgon blir det doktorn för nu har vi, med några få undantagsdagar, varit dåliga sedan vi kom tillbaka efter jul. Jag hatar penicillin, tar det inte gärna efter en allergisk reaktion när jag var 20 och har bara ätit det ett fåtal gånger, men nu är det nog dags så vi blir av med skiten en gång för alla. Själv håller jag just nu ett vakande öga på Carl. Blir han det minsta lilla sämre än vad han är nu, då får Daniel besöka sjukan med honom när han kommer hem. För nu är han dålig.

Igår var det hur som helst fotbollsturnering i Hal Far. Vad roligt vi hade. Vi var väl ett hundratal personer som spelade fotboll och hade roligt, käkade paztizzi och samverkade. Längtar redan till nästa gång.

hal1 hal2 hal3 hal4 hal5 hal6 hal7 hal9 hal10 hal11 hal12 hal13 hal14 hal15 hal16 hal17 hal18

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s