Helt underbart väder idag!

 

Det har varit och är en helt underbar dag här med nära 30 grader i solen. Vi har varit ute i lekparken och bara njutit. Temat i en bild om dagen idag är avslappning. Det var inte svårt att hitta bildmaterial till det kan jag säga… Hade några olika när jag kom in att välja mellan: DSC_0713 DSC_0718 DSC_0725 DSC_0769 DSC_0773Till slut blev det dock denna som får representera dagens tema:

DSC_0751

 

Det är en lugn dag idag annars. Lite tvätt och städ på schemat, ikväll blir det att jobba lite. Imorgon hoppas jag det är lika fint väder som idag. Och jag hoppas också att min speciella vän har tid att möta upp mig för lite strandhäng. Känns som vi alla behöver det nu.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s