En bild om dagen… Och jobbsök…

Igår missade jag att fota, namn var det då. Hade fullt upp med precis allt annat. Men… här kommer två bilder från 14 och 15. Temat den 14 var nyckel:

nycklarOch den 15 djur (och här hade jag massor av djur att välja mellan djur är ju som bekant ett av mina stora intressen).

nyckelfågelIdag är det tema sopor. Bor man på Malta är det faktiskt inte svårt att ta en kreativ bild som innehåller sopor. Jag har några idéer, hoppas jag hinner.

Annars sitter jag just nu och provjobbar för ett av öns stora bolag som översättare och copywriter. Jag har fått ganska svåra uppgifter så vi får väl se hur det går. Jag känner att jag måste ha jobb helt enkelt. Det allra bästa vore dock att få bra uppdrag på frilansbasis samtidigt som jag jobbar deltid med det andra jobbet, som går helt stick i stäv med min utbildning och är en bra sak att skriva på sitt CV, som jag blivit erbjuden. Vi får väl se. Jag har sökt lite fasta content writing jobb som ger mer betalt än det jag skriver för här så veckan är fylld med provjobb och uppgifter att göra till dessa.

Så nu är det bara att ladda kaffepannan, dricka cola, sätta på nudlar på spisen (dagens brunch) och gnugga geniknölarna och komma på en slogan till en hemsida som inriktar sig på internetpoker. Jippiejay.

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s