Heldag i Ta Quali

Det har varit kallt här ett tag nu, igår var riktigt ruggig till exempel. Vi åkte till Ta Quali. Jag har tidigare skrivit om The Pettingfarm här, men området är så mycket större och igår strosade vi genom hela. Det innebär en vacker nationalpark, en hantverksby där man bland annat kan gå in gratis och titta på hur det ser ut när konstnärerna blåser glas och köpa till reducerade priser, om man går på helgerna är det dessutom Farmers Market där man kan köpa härligt fräscha grönsaker till riktigt billiga priser och dessutom finns det en fantastisk lekpark, motionspark och hundpark.

Lite olika bilder från gårdagen:

ta1 ta2 ta3 ta4 ta5 ta6 ta7 ta8 ta9 ta10 ta11 ta12 ta13 ta14 ta15 ta16 ta17

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s