Längtar…

Gårdagen tillbringades med en alldeles speciell vän och med barnen på playmobil center…  Barnen hade jättekul, jag hade mysigt. Det är nåt speciellt när man blir sedd och någon verkligen bryr sig om en för den man är även om det bara handlar om vänskap. Har varit alldeles för lite sådant i mitt liv men att hela människan mår bättre av att få det är helt sant, som en annan vän som känner mig väl sa för några dagar sedan – Maria, du ler igen, vad är anledningen till det?

Hur som helst. Även om det är en utopi så längtar jag till den dag det skulle kunna bli verklighet att vakna upp med någon som säger god morgon och talar om hur mycket det älskar en. Simple as that.

Vi är fortfarande inte friska från förkylningen här så barnen är hemma idag igen. Det tär på oss allihop och nu får det bli läkare och försök till pencillin. Mina barn har i princip aldrig ätit pencillin i hela deras liv så jag tycker att vi i alla fall kan försöka. Är det bakterier går det bort förhoppningsvis, är det virus så may it be.

Jobbar på med lite olika grejer det lilla som går med två ungar hemma. Skriver om min nya bok, hade skrivit ut den gamla i princip men den blev lite väl verklighetstrogen efter omständigheterna så nu gör jag om den enligt samma idé men på ett annat sätt. Jag har också en deadline på bilderna som jag ska försöka att få till idag och så är det möte och sedan engelskalektion i flyktinglägren…

Dagens bild får bli från gårdagen… Temat var SKYLT igår och nej, jag var inte särskilt påhittig måste jag säga men hoppas i alla fall visa en del av medelhavsmalta med den. DSC_0316

Denna skylten signalerar vår minimarket. Affären är allmänt rörig (men nu har den efter lite ombyggnad blivit riktigt bra) men är många svenskars (vi är tydligen många svenskar som handlar där) bästa vän och ägarna är otroligt trevliga och serviceinriktade.

Love the minimarket.

Nu blir det att försöka slänga på barnen kläder och gå ut och fika. Har möte med bästa lattemammorna om fortsättandet av en svensk öppen förskola här. Den går lite segt nu måste jag säga…

Hur som helst, imorgon är det anställningsintervju på ett av de stora igaming bolagen. Hoppas få det, ett jobb skulle hjälpa mycket nu.

Hur som helst, nu får vi snabba på med dagens uppgifter, ha det.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s