En bild om dagen…

Dubbelpostar bilden från igår, som jag inte hann lägga ut, och idag…

Igår först då – Tema Granne. Tja, jag hittade min granne med hunden utanför i morse, det fick bli en paparazzibild helt enkelt när hon diskuterade med byggarbetarna utanför. Det roliga med denna tant är att hon är så mån om oss alla på gatan, säger alltid ”God bless you” till oss och är en allmänt helt underbar människa. Det är definitivt en människa man kommer att sakna, men även hennes lilla hund.

DSC_0305 (2)

Dagens tema var Klockan 17. Inte svårt att vet vad en annan brukar göra då. Nere i Hal Far har engelskalektionerna precis dragit igång, denna gång är det min kollega Charles hand som får stå som modell.

EngelskahalfarJag hade dock en annan bild som jag hade velat ha med som dagens bild… Jag gillar jordgloben väldigt mycket, så jag är tvungen att visa den också 🙂

DSC_0334Nu blir det vila, sova… Imorgon anställningsintervju. Jiiihaa…

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s