Födelsedagar och nya uppdrag

DSC_1047

Barnen fyllde år igår, Carl fick en sparkcykel som han troligen aldrig kommer lära sig åka på, Amanda fick lite småsaker. En bra dag på det stora hela :-). Hade en fotografering också för det senaste jobbet, haha, blev rätt dåliga bilder. Några bra dock, den nedan inte en av dem men gillar hunden som råkade komma i vägen :-).

DSC_1341

Har också fått ett fint ”uppdrag”, att publicera foto och film för projektet vi håller på med nere i Hal Far, det ger inga pengar men det ger ju en hel del good will till mig som fotograf. Ska bli mycket spännande att jobba med det projektet under våren, är helt novis på film men vad sjutton, kul att bredda sig 🙂 Du hittar den film som gjordes förra året här. Jag har en del andra idéer om det så det ska som sagt bli spännande att jobba med.

Annars LEKER livet just nu :-). Har världens vackraste barn – Bästa vänner – rikaste fritid – drömmannen (ja, det är ombytligt ibland, jag vet) – och går en spännande vår till mötes. Känns inte som jag saknar något just nu :-). Blir nog bra det här. Om det inte vore för den där arabiskan som ska tentas av snart för den går inte så bra för tillfället, men men… Det kommer väl den också.

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s