Fullt igång…

Haha, jag säger att jag ska fortsätta blogga så blir det ingenting av det i alla fall. Får kanske lägga ner den här bloggen istället. Jag har haft fullt upp här nu, vi jobbar på med en artikel, denna gången om företagare och dessutom en hästartikel till. Med bilder. Dessutom har jag en del jobb med organisationen för volontärer i Hal Far. Jag hoppas och tror verkligen att det kan ge något riktigt i framtiden i och med den utbildningen jag har. Nu har det kommit 15 amerikanska studenter från ganska stora universitet i USA som ska vara här i sex månader, plugga och lära folket i Hal Far engelska. En toppengrej tycker jag. Var och träffade dem första gången igår och det här projektet ska bli så spännande att ta del av som en av ledarna (vi som tidigare har jobbat med projektet är handledare) och jag tror jag kan få många nya vänner för det verkar vara kanonmänniskor.

Trav i söndags. Har fått mycket positiva omdömen om mina bilder som jag lade ut på facebook. Blir alldeles rörd av det, är inte så bra på att ta emot beröm. Har tagit dem på väldigt låg kvalitét så de fungerar inte att förstora men det har i alla fall gett en kontakt med fotografen på banan, vi får se vad det ger. Han tar riktigt bra bilder så det hade varit fantastiskt att gå i lära hos honom.

DSC_1064 DSC_1121 DSC_1126 DSC_1169 DSC_1174 DSC_1208 DSC_1256 DSC_1266 DSC_1276Annars har det varit rätt lugnt tycker jag. På torsdag fyller ju mina vackra barn år. Vi ska ha en big playdate på lördag om folk vill komma.

Jag får återkomma om mina barns resa för det är först i och med flytten till Malta som hela familjen blivit riktigt lyckliga.

DSC_1076 DSC_0937 DSC_0947

DSC_1048

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s