Nä… Trött på det mesta…

dock fått en till artikel såld tillsammans med Ingrid.Fotona kommer att ställa stora krav så det blir att jobba med den kommande vecka, vilket känns ganska bra. Trött på allt just nu. Kan konstatera att jag aldrig kommer att förstå mig på män. Suck. Så nu ska jag begrava mig med jobb kommande veckor.

Kort uppdatering från senaste dagarna:

  • Vädret har som vanligt varit fint. Folk badar, går i kortärmat och myser på strandpromenaden. Underbart.
  • Vårt volontärprojekt rinner på i Hal Far. Nästa vecka kommer en grupp från usa som ska volontära. Det tycker jag är riktigt kul, jag ska vara ansvarig för gruppen. Ska bli mycket intressant och så otroligt roligt att lära känna nya människor. Av allt jag gjort i mitt liv är faktiskt det här med att lära engelska i Halfar det allra bästa. Det har gett mig så otroligt mycket, jag har fått så mycket nya vänner, fått höra så många levnadsöden, haft så trevligt. Nä, trivs så bra där nere. Sedan har vi flera projekt på gå, bland annat en fotbolls VM turnering i mars.

Inte så mycket fotograferande de senaste dagarna, legat lite efter med det men här är i alla fall ett axplock. DSC_0868 DSC_0872 DSC_0876 DSC_0886 DSC_0888 DSC_0896 DSC_0920Igår gick jag hem från Valletta. Missade sista bussen och inga nattbussar går den vägen. Riktigt irriterande. Det var en bit men å andra sidan hade jag chansen att ta lite bilder på Natten. Inget avancerat.

Det är heldött här den här tiden på året. Klockan var ändå bara runt midnatt, men inte mycket öppet. Om några månader kommer det vara hur mycket folk som helst längs de här vägarna. Svårt att se nu, för nu var det folktomt.

DSC_0927 DSC_0930 DSC_0935Nu blir det att gå ut och försöka leta vyer för måndagens photosession. See you.

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s