Long time no see…

Har faktiskt inte haft så mycket att skriva om… Livet har tagit en vändning som jag ännu inte vet om det är bra eller dåligt eller hur det är – bra tror jag men jag försöker att inte känna efter så mycket utan bara att njuta av nuet och att faktiskt känna mig sedd…

Nåväl. Senaste veckan har det inte hänt så mycket. Vi har sålt in ytterligare en artikel – vädret har varit underbart – barnen är sjuka just nu – Jag har träffat en hel del nya fina vänner inom Igaming industrin. Just det där är ju rätt intressant, hur lätt det är att träffa nya vänner här. Var ut med min skotska vän här om kvällen, till slut var vi en från Sverige, Frankrike, Polen, Finland, Libyen och Spanien som satt vid bordet över en öl. Hur internationellt är inte det liksom?

Har det med andra ord ganska bra här just nu. Kan ju säga, även om det regnar idag, är det i övrigt en fantastisk månad ute med en temperatur som ligger runt 20 grader, sol, varmt och skönt. Som en svensk kall sommardag skulle jag vilja säga…

Snart bär det dock av till Sverige för några skitkalla dagar igen då min absolut närmsta barnsdomsväns pappa gått bort och ska begravas. Det var en liten uppdatering. Förhoppningsvis får jag snart tillbaka bloggsuget på riktigt.

Hästliv Malta 272 Hästliv Malta 378 Hästliv Malta 383 DSC_0807 DSC_0817 DSC_0825

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s