Playmobil center

Playmobil center ligger i Birzebugga, inte långt från Hal Far. Det är x4 bussen som går dit och den stannar precis utanför. Det här är en ganska billig nöjespark med en lekpark och en hel del leksaker från deras fabrik. Det kostar 25 kronor för barn att gå in, vuxna går in gratis efter klockan ett på dagen eller 15 kronor innan klockan ett och på helger.

Som med allt annat här på Malta får man tänka litet. Det här är en trevlig sysselsättning men sanningen att säga är det inte så mycket mer än ett stort lekrum med playmobil saker och en mindre lekpark, inte alls lika påkostad som många av de vanliga lekparkerna ute på gatan. Jag skulle tippa på att de tjänar mest på den mycket strategiskt placerade affären. Nåväl, barnen hade ganska roligt, framförallt Carl, och vi kunde njuta av en fika i lugn och ro. Ett extra plus för toaletterna som var anpassade för barn, det har jag inte sett någon annanstans.

DSC_0744 DSC_0745 DSC_0750 DSC_0751 DSC_0752 DSC_0755 DSC_0759

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s