Stel i ansiktet…

Solen har tagit bra idag och jag är helt stel i ansiktet… Över 20 grader, vindstilla, några tappra simmare i havet (ska enligt killen som simmar varje dag här utanför vara 18 grader i havet just nu)… Och det bästa av allt – det är nu det är som värst på ön. Nu blir det bara bättre och varmare. För varmt på sommaren kanske med vad sjutton. Blir i alla fall att köpa in solcreme nu till min och barnens hy.

Idag har vi varit ute hela dagen, riktigt skönt. Barnen har haft fullt upp och lekt med alla sina kompisar, gamla som nya… Ibland är livet för underbart :-).

Jobbar nu. Fick svar igår på en artikel för en ny tidning jag skrivit för. Det har varit en kämpig väntan för den här tidningen är min favorit på sitt område och jag vill väldigt gärna skriva för den så därför är det så viktigt att första intrycket blir bra, men fick till svar: ”Riktigt bra artikel var mycket läsvärd och bra skriven, vi har ett par uppdrag inom samma näring som vi gärna lägger ut på dig om du vill ta dig an det”. Då blir man glad när man får höra sådant och dessutom får två jobb utlagda på sig.

Snart kommer min och Ingrids artikel också, i ett magasin som har 100.000 läsare. Det är stort. Vi håller på med den just nu, deadline nästa vecka och det är jag som står för fotograferandet och hon för skrivandet. Researchen jobbar vi med tillsammans. Man känner pressen på sig men just nu är jag positiv och känner att vi har flow.

Nästa vecka blir det ingen uppdatering på bloggen, då ska jag plugga. Två tentor, ett inlämningsarbete och en deadline… Jaja, någon gång ska man stressa ihjäl sig också.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s