Amanda ska börja på balett…

Tror det blir bra för henne. Var på väg redan förra terminen men det blev inget av. Nu känner vi oss tvungna att försöka få ut henne på någonting för de tjejkompisar hon tycker bäst om (förutom en på dagis som förhoppningsvis fortfarande är kvar) flyttar alla hem i början av året här som det ser ut. Hur som helst, det blir balett, kanske även gymnastik, så kanske hon kan få lära känna NÅGRA andra flickor i samma ålder i alla fall. Sedan blir det nog att skriva in henne på skolan i höst, om vi stannar.

Det är ju lite så, Malta känns mycket som en punkt där man är några månader och sedan flyttar vidare mot andra mål. Om det blir så för oss vet jag inte men visst – där finns ju andra erbjudanden som känns lika roliga att ta sig an. Men det ska ju fungera också, för oss, för barnen… Nåväl, det är tråkigt att de enda tjejerna i Amandas ålder väljer att flytta hem (eller ja, deras föräldrar då), just därför tror jag det till nästa år är bättre att sätta åtminstone Amanda på skolan, då denna lär ha de kompisarna på sig som hon ska gå med när det blir skola sedan. Den här terminen får vi dock fortsätta med dagis där de går eftersom de trivs bra och jag känner att det är viktigt att de får engelskan med sig.

Carl får nog en ponny istället för att börja med sport. Han hittade återigen en häst på dagens utflykt som han inte kunde slita sig ifrån så det känns väl som att han får bli ryttare på en sådan. Ingen egen, men kanske en som man kan köpa ut som vi stannar i flera år…

DSC_0599

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s