Då är vi snart på väg hem…

Snart åker vi tillbaka till ön. Det ska bli skönt, har varit en väldigt turbulent tid. Nu ska jag bara kräkas några gånger för flygresan. Att flyga till Malta är egentligen en ganska trevlig flygfärd om det är klart väder och man gillar att flyga. Man flyger över flera storstäder, alperna, Etna och man är inte på så vansinnig hög höjd så det är helt okej utsikt. Men jag är ju förbannat flygrädd. Finns bara en sak jag är riktigt jädra rädd för, och det är att flyga. Usch och hu… Blir att ta några öl innan jag stiger på planet tror jag.

alperna   Alperna genom ett skitigt flygplansfönster…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s