Gott nytt år då!

raketer1 raketer2

Jag konstaterar återigen att svenska djur är känsligare än djur i alla andra länder (eller kan det vara så att det är ägarna?). Att Sverige är lite grått och trist. Att det är ganska tråkigt med hästar (tro det eller ej) och att jag trivs betydligt bättre utomlands än i Sverige. Nu blir det 2014 – vilket omöjligt kan bli sämre än slutet av 2013 så länge vi inte går ut i krig. På det hela stora var dock 2013 ett mycket bra år men jag hoppas 2014 blir bättre – jobbmässigt och känslomässigt.

Kram och Gott Nytt År.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s