Årskrönika 2013

Vet inte varför jag skriver den här årliga nyårskrönikan men jaja. En gammal tradition är till för att bevaras. Här kommer en sammanfattning av mitt 2013 – dessa frågor har vandrat runt på olika bloggar så om någon annan bloggar får ni gärna kopiera.

Gjorde du något du aldrig gjort förut? Gav ut en bok.

Höll du några nyårslöften? Nix, inte det här året heller.

Blev någon eller några av dina vänner föräldrar i år? Ingen riktigt nära vän men ett par bekanta.

Dog någon som stod dig nära? Ja, tyvärr.

Är det något du saknat 2013 som du vill ha 2014? Lugn och ro och mer jobb.

Vilken datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Den åttonde juli. Det var då Aslan fick somna in tack vare några gräsliga människor i Sandviken som bröt mot lagar och tyvärr gjorde att jag tvingades ta bort honom. Svårt att hänga med? Tja, jag kommer med all säkerhet skriva om det längre fram. Summa samarium är det så tragiskt att EN person förstört allt det som jag hade byggt upp med Aslan och tagit en älskad familjemedlem från oss. Tack Erik, tack så jävla mycket.

nyåraslan

Vad är din största framgång 2013? Jag låter den frågan passera då jag anser att flera som troligen läser det här inte riktigt har med det att göra.

Största misstaget? Att lita på att andra människor ska hålla sitt ord.

Vad spenderade du mest pengar på? Folk som inte är värda det.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Många saker, havet, luften, barnen…

Var du gladare eller ledsnare än vad du brukar? På det hela taget ett bättre år än de senaste.

Vad önskar du att du gjort mer i år? Jag önskar verkligen att jag hade anmält sociopaten från Sandviken som dessutom är utbildad till socionom till socialen eftersom hon slår sina barn. Men, 2014 kanske det händer. Vem vet? Eller så kanske tjejen som berättade att det ryktet går om familjen gör det istället.

Blev du kär i år? Nej.

Favoritprogram på TV? Criminal Minds

Bästa boken du läst i år? Jag gillar min kurslitteratur som är intressant. Annars är den enda boken jag läst ”100åringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Den var okej, men tycker nog att den är lite överskattad.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer mänsklig förståelse kanske. Men det är svårt för de flesta, jag vet.

Vad fick dig att må bra? Mina vänner på Malta.

Vilken kändis var du mest sugen på? Svårt det här året. Skitsvårt.

Vem saknade du? Aslan. Och min far. Individer som saknas varje dag, varje timme, varje minut. Tänder ett ljus för dem i natt.

De bästa nya människorna du träffade? Har träffat så otroligt många bekantskaper som berikat mitt liv i år. Ett mycket bra år på det sättet. Ingen nämn och ingen glömd.

 

När nu 2014 är på intåg är det första året på 17 år som jag inte är hästägare, känns lite konstigt faktiskt, men helt okej. Dags att vara utan hästar ett tag så kanske suget kommer tillbaka, jag vet inte. Här kommer lite bilder från vårt 2013:

nyår1 nyår2 nyår3 nyår4 nyår5 nyår6 nyår7 nyår8 nyår9 nyår10 nyår11

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s