Heatern på

Nu är heatern på även hos oss. Vintern på Malta är fuktig och kall med förkylningar som följd av det fuktiga klimatet. Det är varmare ute än inne . Våra vänner väljer att flytta hem i början av nästa år, jag förstår dem faktiskt eftersom det är ruggigt att bo här med barn. Det ska dock sätas att med en heater kommer man långt, har haft denna på i tio minuter och hela rummet har blivit jättevarmt. Och skönt.
image

Luciaträning med svenskklubben igår. En härlig samling barn även om många till slut inte ville vara med i tåget. Jag tycker de ska få behålla de svenska traditionerna, samtidigt som de får ta del av landets egna. På måndag är det julspel på dagis, det lär väl, antar jag vara mycket kristna grejer med.
image

Nu ska vi titta på en julfilm, sedan blir det att gå ut. Förresten – pojken som blev överkörd har man kunnat röntga ordentligt. Fortfarande ingen hjärnaktivitet men hjärnan verkar ha klarat sig och han har goda chanser att klara sig – det är för tidugt att andas ut helt men det känns som ett mirakel. Hoppas av hela mitt hjärta att han blir bra.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s