Vissa dagar är jobbigare än andra…

Var som vanligt vid Hal Far igår kväll, en bra kväll får man väl säga sammantaget men dock inte avslutet på den.

Bilden med ett barn som springer över vägen, blir träffad av en bil, slungas i luften och blir liggande till synes livlös kommer för alltid att vara fastetsad över näthinnorna. Det såg ut som en flicka, långt mörkt hår, men ingen jag kände igen. Jag var heller inte ur bilen men de som var sa att det var en mindre flicka på 4-5 år och man såg håret på asfalten.

Jag inser ju nu att det verkade ha varit en synvilla med håret, att det säkert var missuppfattning av chockade människor som gjorde att det blev en liten flicka och att det som såg ut som hår på asfalten troligen var en blodpöl, för offret var en åttaårig pojke. Vet ni? Egentligen spelar det ingen roll. Han klarade visserligen livhanken men har ingen hjärnaktivitet och ligger i respirator, han får tre dagar på sig att visa aktivitet, annars stänger de av maskinerna.

Pojken är välkänd för oss som har engelskan nere i Hal Far. Det är så många namn där nere men jag är nästan 100 på vem det är. Det är så tragiskt. Han klarade färden över havet, men han klarade inte Maltas trafik. Det hade kunnat vara Amanda. Alla mina tankar går till grabben och dennes familj. Jag är inte ett dugg religös men igår tände jag ett ljus och bad för honom, jag hoppas ni kan göra detsamma.

http://www.timesofmalta.com/articles/view/20131204/local/boy-injured-in-traffic-accident-police-vehicle-private-car-damaged-in-commotion.497591#.UqA068RDvMU

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s