Nu då…

… Jag och Ingrid jobbar på bra ihop, vi tänker nästan likadant och har mycket liknande idéer. Det är ju alltid segt så här i slutet på året men nu tror jag faktiskt att vi har möjlighet att sälja något riktigt stor. Idén är så exklusiv i sitt slag och så bra att jag har svårt att se att det blir nej på den… Det är sådana reportage vi håller på med nu som jag vill göra och det ska bli riktigt spännande att se om vi kan få den här saken såld. Det är så otroligt segt på året att man när man väl får något halvt okej ja – hoppar av glädje. Att det sedan ofta blir ett nej ändå är en annan sak, men det här är så otroligt bra så det kan bara inte bli ett nej.

Överhuvudtaget är jag fantastiskt uppåt idag – trots att det regnar och trots att jag har tre kläder lager på mig när jag sitter i soffan. Inte bara för att vi fått ett kanske på det århundrades idé utan även för att jag tidigare idag fick ett mail av just precis den personen jag har velat haft mail ifrån en längre tid angående just precis det ämnet jag också har velat avhandla med denna en längre tid. Ibland ler lyckan mot en och även om jag har en del grejer som är mindre roliga att ta tag i framöver så känner jag ändå att jag tänker suga på den här karamellen medan jag jobbar ikväll…

Igår var vi föresten på lussebak med barnen och drack glögg och hade trevligt hos Frida och hennes familj. Det är fantastiskt vilka fina vänner för livet man har hittat här och det är också fantastiskt att se hur mycket olika vänner från olika länder man har fått sedan man kom hit, förutom mina svenska vänner umgås jag mycket med människor från Skottland, Libyen, Albanien, Ungern, Belgien och England. En väldig massa olika nationaliteter alltså och jag trivs bra med dem allihop.

Imorgon är det fika och jobbmöte igen. Dessa jobbmöten är inte allt för nyttiga för mig måste jag säga… Tjingaling så länge.

kaffe

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s