Snart jul här…

…och det märks. Varit i Valletta igen då Daniel har haft några ärenden in dit. Vi kommer troligen snart bryta upp, han stannar kvar och jag hem till Svedala för att plugga. Troligen. Hur som helst hade vi några ärenden relaterade till det i Valetta idag. Staden gör en nästan aldrig besviken och trots att det bara bor drygt 6000 invånare i den är den nog den stad på Malta där det är mest naturligt liv så att säga… I St Julians och Sliema är det ju mest bara turistliv. Valletta känns som lite mer äkta även om det är mycket turister där också. 

evening1 evening2 evening3 evening4 evening5 evening6Nu har resten av familjen gått och lagt sig. Jag skulle själv hålla på med lite skrift men jag har ingen större motivation. Tror det blir ett varmt bad och sedan går jag också och lägger mig. God Natt. 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s