Veckoplanering…

Oj vad det ska regna den här veckan, idag, imorgon, på onsdag… Sedan vågade jag inte titta längre fram. Det regnar nu, funderar nästan på att gå ut och fota eländet… Men, nä, kanske inte ändå :-). Hoppas det inte öser ner när barnen ska sluta dagis. Hur som helst, veckan är, som vanligt, full av saker. Haha, jag är nog som alla pensionärer, jag kan inte sitta ner en sekund innan jag blir rastlös.

Måndag – Jobb med det jobb vi gjorde i lördagskväll. Dags att få planerna till verket. Ikväll är det Hal Far som gäller, undervisning och dessutom ska vi försöka få in alla uppgifter som behövs för att få barnen att börja skola här i landet.

Tisdag – Engelska för barnen och på kvällen litteratur och skrivkurs för mig.

Onsdag – Funderar på att gå på bokfestivalen som är fram till i helgen.

Torsdag – Hal far igen, troligen engelska för barnen.

Fredag – Trav, men jag har dock sett att det är fria turer till Gozo i helgen då det är någon äventyrsfestival där, så vi funderar på om vi ska ta båten över och stanna en natt eller så på ön.

Sedan är det allt det vanliga som ska göras, plugg, jobb, träning… Blir en hård vecka tror jag 🙂

Trav under gårdagen, avslutar med lite bilder från den dagen, trots dåligt ljus är jag relativt nöjd med bilderna. Jag gillar ju att ta bilder i starkt solsken, de flesta som fotar mycket tycker inte det är något vidare men jag älskar skarpa kontraster och det var det dessvärre dåligt med igår.

race1 race2 race3 race4 race5 race6 race7 race8 race9

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s