Ibland saknar jag galoppen…

…det få av er som läser det här troligen vet är att jag under några år jobbade i galoppstall, hade licens och red några lopp på dagslicens. Ibland får jag en sådan där Flashback att jag verkligen vill tillbaka till den sporten, travet är inte riktigt samma sak och fullbloden är verkligen hästarnas ferraris anser jag… Idag fick jag en sådan där Flashback igen när jag bevittnade ett lite större lopp här på Malta. Galoppsporten här är inte så stor (idag var det fem hästar med i loppet) och galoppfolk och travfolk är inte så där jättebra vänner, men OJ, vad jag saknar att sitta på en galoppör och göra ett riktigt snabbjobb med vinden i ansiktet och tårarna i ögonen av draget…

galopp1 galopp2 galopp4 galopp5 galopp6 galopp7 galopp8

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s