Migrändag

Natten till idag har jag haft en riktigt praktmigrän, jag har ofta anfall men det är sällan jag har så rejäla som jag hade i natt. Kräktes hela natten och mådde skit när jag vaknade så det var bara att skicka två barn på dagis, fortfarande lite lite förkylda, men vad sjutton, Daniel behövde jobba och jag behövde sova, och lägga mig och sova.

Det var bättre på eftermiddagen, så barnen fick gå på engelskan också och ikväll har jag varit på möte om svenska skolan, återkommer imorgon med ett inlägg om det.

Idag då? Jo idag hade jag behövt jobba. Nu blev det ingenting med det, som tur är ska jag och Ingrid slå oss ihop och skriva artiklar. Hon skriver och jag fotar. Kan bli hur bra som helst. Nu ska jag dock sova. God natt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s